×

Προειδοποίηση

Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Δεν ήταν δυνατόν να δημιουργηθεί φάκελοςPath: /home/www/slumdg16/alithianews.gr/www/cache/widgetkit

«Βαριά» τιμωρία για την ΑΣΑ για κύπελλο με Αιολικό

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 15:55

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ δεν αναγνώρισε λόγους ανωτέρας βίας στην Αναγέννηση Καρδίτσας για τη μη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου με τον Αιολικό. Αφαίρεση βαθμών και «τσουχτερό» πρόστιμο.

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ στην Αναγέννηση Καρδίτσας για τη μη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου με τον Αιολικό στις 27 Σεπτεμβρίου. Οι Θεσσαλοί είχαν ισχυριστεί ότι δεν ταξίδεψαν στη Μυτιλήνη για λόγους ανωτέρας βίας, όμως οι ισχυρισμοί δεν έγιναν δεκτοί. Η τιμωρία; Σύμφωνα με το άρθρο 17παρ.2 του Κ.Α.Π. βαριά.

Πρωτόδικα, λοιπόν, η ΑΣΑ χάνει το παιχνίδι στα χαρτιά (3-0 ά.α.) της αφαιρούνται 5 βαθμοί από το τρέχον πρωτάθλημα, άλλοι 5 από το προσεχές στο οποίο θα συμμετάσχει, ενώ της επιβλήθηκε και πρόστιμο 25.000 ευρώ.

Οι Κιτρινόμαυροι σκοπεύουν να καταθέσουν έφεση την Τετάρτη (18/10), οπότε θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Το άρθρο με το οποίο επιβλήθηκε η ως άνω ποινή στην ΠΑΕ: