Ισοπαλία της ΑΣΑ στην έδρα του Μακεδονικού

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 09:36

Ισόπαλη χωρίς τέρματα αναδείχθηκε η ομάδα μας στην έδρα του Μακεδονικού στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Η πρώτη καλή ευκαιρία της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 8ο λεπτό και ανήκε στην ομάδα μας. Ο Βερνάρδος σουταρε από πλάγια θέση εντός περιοχής με την μπάλα να κοντράρει και να απομακρύνεται.

Στο 10ο λεπτό ο Κοκκίνης σουταρε από μακρινή απόσταση με την μπάλα να περνά μόλις άουτ.

Στο 12ο λεπτό ο Ξύδας έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής, όμως ο Γουναρίδης με τρομερή απόκρουση έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 14ο λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Κοκκίνη να μπαίνει στην περιοχή, να κάνει ωραία τρίπλα και σουτ όμως ο Γουναρίδης μπλόκαρε σταθερά.

Στο 18ο λεπτό ο Ζαφειράκης έκανε το σουτ, με τον Τσέλιο να μπλοκάρει.

Στο 32ο λεπτό ο Ζαφειράκης σουταρε από μακριά, με την μπάλα να περνά άουτ.

Στο 41ο λεπτό ο Ραμίρες σουταρε εκτός περιοχής με την μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια του Τσέλιου.

Στο 45ο λεπτό ο Προβυδάκης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, με τον Τσέλιο να μπλοκάρει σταθερά.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Η πρώτη ευκαιρία του δευτέρου μέρους ανήκε στους γηπεδούχους, όταν ο Παναγιωτούδης σουταρε, όμως ο Τσέλιος μπλόκαρε σταθερά.

Η ομάδα μας στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου έμεινε σε διάστημα μόλις τριών λεπτών με εννέα παίκτες λόγω αποβολής των Κοκκίνη με απευθείας κόκκινη και Τομάσεβιτς με δεύτερη κίτρινη.

Στο 94ο λεπτό ο Μακρυδάκης έκανε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κοντράρε και πέρασε κόρνερ. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Κοζορώνης, ο Γκόλιας έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά μόλις άουτ.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να μοιράζονται το βαθμό της ισοπαλίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Γουναρίδης, Προβυδάκης (46′ Χασάνογλου), Σαραγιώτης, Τσαμούρης, Λυμπεράκης, Παναγιωτούδης, Μελετίδης (65′ Σανγκινέτι), Ραμίρεζ (69′ Σιμόνι), Τσουκάνης (46′ Λεωνιδόπουλος), Ζαφειράκης (76′ Μπουλάτοβιτς), Μπιανκόνι

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Τσέλιος, Ντουμάνης (46′ Τομάσεβιτς), Γκόλιας, Σκόνδρας, Ανδρικόπουλος, Σταμόπουλος, Κοζορώνης, Σαλαμούρας (72′ Μακρυδάκης), Κοκκίνης, Βερνάρδος (88′ Μπούζας), Ξύδας (60′ Κέρθι).

 

Ευχαριστήριο της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους εκπληκτικούς φιλάθλους μας για τη σημερινή τους παρουσία στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Με τη φωνή τους και την παρουσία τους μας έδωσαν έξτρα ώθηση, αποτελώντας και σήμερα το 12ο παίκτη μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Συνεχίζουμε όλοι μαζί μια γροθιά!

anagenisifc.gr