Ήττα της Αναγέννησης στην Κοζάνη

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2023 20:51

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε η ομάδα μας από την Κοζάνη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης σημειώθηκε η πρώτη αξιοσημείωτη στιγμή και ανήκε στους γηπεδούχους. Ο Γραμμένος έκανε το σουτ εκτός περιοχής, όμως ο Τσέλιος μπλόκαρε σταθερά.

Στο 7ο λεπτό ο Κοζορώνης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Γκόλιας έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά άουτ. Στη συγκεκριμένη φάση μάλιστα ο αρχηγός της ομάδας μας πέφτοντας τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο χειροκροτούμενος από όλους τους φιλάθλους.

Στο 18ο λεπτό ο Καλλέργης έκανε το πλασέ εντός περιοχής, όμως ο Τσέλιος απέκρουσε εντυπωσιακά.

Σπουδαία ευκαιρία για την ομάδα μας στο 30ο λεπτό όταν ο Κοζορώνης εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια θέση, ο Σκόνδρας έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Μπογκντάνοβιτς.

Στο 32ο λεπτό ο Βερνάρδος σουταρε εκτός περιοχής, όμως ο Μπογκντάνοβιτς μπλόκαρε σταθερά.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Στο 52ο λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας, όταν ο Κοζορώνης με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, ανάγκασε τον Μπογκντάνοβιτς με δύσκολη απόκρουση να διώξει την μπάλα κόρνερ. Ο Κοζορώνης και πάλι εκτέλεσε με την μπάλα να περνά από όλους χωρίς να προλάβουν οι παίκτες της ομάδας μας να μπουν στην πορεία της μπάλας.

Δύο λεπτά αργότερα η ομάδα μας έμεινε με δέκα παίκτες μετά από την αποβολή του Σαλαμούρα, με δεύτερη κίτρινη.

Καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Καλλέργη να σουτάρει από μακρινή απόσταση και τον Τσέλιο να αποκρούει εντυπωσιακά.

Στο 70ο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νάτσος, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Καλή ευκαιρία για την ομάδα μας στο 75ο λεπτό, όταν ο Κοζορώνης εκτέλεσε το φάουλ, ο Κέρθι έκανε την προβολή, όμως ο Μπογκντάνοβιτς απέκρουσε.

Διπλή ευκαιρία για την Κοζάνη με τον Καλλέργη να σουτάρει μέσα από την περιοχή, τον Τσέλιο να αποκρούει και στην επαναφορά ο Γραμμένος να κάνει το σουτ αλλά και πάλι τον Τσέλιο να είναι εκεί.

Νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Καλλέργη να κάνει τη σέντρα-σουτ την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά με τον Σταμόπουλο να διώχνει αρχικά πριν περάσει η μπάλα την γραμμή και στη συνέχεια στο σουτ που επιχειρήθηκε από τους γηπεδούχους.

Στο 84ο λεπτό ο Γραμμένος έκανε την κεφαλιά, με τον Τσέλιο να αποκρούει.

Σπουδαία ευκαιρία στο 87ο λεπτό με τον Κλάους Αθανασιάδη να κάνει το σουτ στην κίνηση από μακριά, όμως ο Μπογκντάνοβιτς με εξαιρετική προσπάθεια να διώχνει σε κόρνερ.

Στις καθυστερήσεις ο Κονίγλιο έκανε το γύρισμα ο Μπογκντάνοβιτς μπλόκαρε.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με την ομάδα μας να γνωρίζει την πρώτη ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα.

ΚΟΖΑΝΗ (Αγγελος Διγκόζης): 93 Bogdanovic, 2 Πάνος (61′ λ.τ. Ψάλτης), 34 Κοροβέσης, 4 Ιτσιος, 3 Τσιμπούκας, 27 Αναστασόπουλος, 28 Νάτσος (70′ Δόρης), 10 Σιατραβάνης, 7 Καλλέργης, 99 Ποζατζίδης, 20 Γραμμένος.

Αναπληρωματικοί: 26 Μπλατσιώτης (τέρμα), 31 Τάτσης, 6 Ψάλτης, 8 Τζημόπουλος, 30 Ασλαμπάλογλου, 44 Δόρης, 7 El Idrissi, 19 Βοριαζίδης, 5 Σουλιώτης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): 34 Τσέλιος, 24 Ντουμάνης (69′ Μακρυδάκης), 2 Ανδρικόπουλος, 14 Γκόλιας (15′ λ.τ. Μπούζας), 44 Σκόνδρας, 3 Σταμόπουλος, 22 Κοζορώνης, 17 Σαλαμούρας, 28 Ξύδας (69′ Αθανασιάδης), 6 Κέρθι, 11 Βερνάρδος.

Αναπληρωματικοί: 1 Γκέκας (τέρμα), 66 Μπαλαμωτής, 9 Coniglio, 25 Στασινόπουλος, 8 Μπούζας, 33 Αθανασιάδης, 30 Ζάγγος, 21 Κορέλας, 29 Μακρυδάκης.

Διαιτητής: Β. Α. Αργυρός (Πέλλας).

Βοηθοί: Π. Κουβαλάκης (Δράμας), Ε. Τσεχελίδης (Μακεδονίας).

4ος: Μ. Γιουματζίδης (Πέλλας).