Ξεσηκωμός ενόψει Παναθηναϊκού!

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 13:50

Αγώνας με αντίπαλο αστέρων την Κυριακή στις 5.15 μ.μ. στο Κ.Γ. «Γιάννης Μπουρούσης» για τον Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ

Επί ποδός για έναν αγώνα διεθνούς εμβέλειας και υψηλής σημασίας, με πολύπλευρες προεκτάσεις βρίσκεται ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ.

Ο αγώνας της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό AKTOR, για την 20ή «στροφή» της Stoiximan Basket League έχει προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον των φιλάθλων, όχι μόνο της Καρδίτσας αλλά εκείνων από άλλους νομούς, όμορους και μη, δίνοντας το στίγμα για το κλίμα που επικρατεί ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης.

Η λάμψη του αντιπάλου, η ιστορία του, η ολική του επαναφορά με μπάτζετ ικανό να τον οδηγήσει ξανά στην κορυφή σε Ελλάδα κι Ευρώπη, αλλά και οι αστέρες που φιγουράρουν στο ρόστερ της ομάδας του Εργκίν Αταμάν, αποτελούν από μόνα τους πόλο έλξης για το φίλαθλο κοινό και θέτουν τον Α.Σ.Κ. μπροστά σε μία μεγάλη αγωνιστική πρόκληση.

Η ομάδα της Καρδίτσας αναγνωρίζει τη δυσκολία της αποστολής για το Κυριακάτικο ματς και τρέφει το δέοντα σεβασμό σε ένα σύλλογο που έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει στο Ελληνικό μπάσκετ. Όμως, από την πλευρά της, θα προσπαθήσει να παρουσιάσει το πιο ανταγωνιστικό της πρόσωπο και να διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί από μία συνάντηση που εκ προοιμίου έχει ξεκάθαρο φαβορί.

Οι «κυανόλευκοι» μετρούν ρεκόρ 6 νίκες – 13 ήττες και τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας της σεζόν καλούνται να διεκπεραιώσουν ένα εξόχως απαιτητικό πρόγραμμα, αντιμετωπίζοντας τρεις από τις πλέον δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος - τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Η σειρά αυτών των αναμετρήσεων αντιμετωπίζεται από την ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου ως ευκαιρία τόνωσης της αγωνιστικότητάς της αλλά φυσικά ως εξάντληση κάθε πιθανότητας για να αυξήσει τη βαθμολογική της συγκομιδή. Ο Α.Σ.Κ., κατά τη διάρκεια της σεζόν, έχει καταφέρει να κατακτήσει νίκες με πειστικό μπάσκετ, ακόμη κι απέναντι σε αντιπάλους με ιστορία και ιδιαίτερη δυναμική, συνεπώς οι δυνατότητες της ομάδας σε συνδυασμό με τη μέχρι τώρα πορεία της επιτρέπουν να δει τη συνέχεια με αξιώσεις, αναφορικά με τους στόχους που έχει θέσει.

Η σεζόν ακόμη έχει δρόμο και η διεξαγωγή της Γ’ Φάσης που σηματοδοτεί τη συνέχιση του πρωταθλήματος με τη μορφή Top-6 και Play-Out, είναι μία σύνθετη διαδικασία που από τη «μάχη» για παραμονή στην κατηγορία μπορεί να οδηγήσει σε μία θέση στα πλέι-οφ και αντίστροφα. Επομένως, κάθε αγώνας έχει τη δική του αξία και ασφαλώς ο παράγοντας έδρα διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων κάθε ομάδας.

Ο Α.Σ.Κ., λοιπόν προετοιμάζεται για έναν αγώνα υψηλής έντασης, με το προπονητικό επιτελείο να τονίζει στους αθλητές ότι χρειάζεται ο μέγιστος βαθμός συγκέντρωσης καθ’όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Το θετικό για την ομάδα της Καρδίτσας είναι ότι θα έχει όλους τους παίκτες της διαθέσιμους, σε ένα ματς όπου προσελκύει τα βλέμματα όλων και η ατμόσφαιρα στις κερκίδες αναμένεται να είναι εορταστική κι ενθουσιώδης.

Το τζάμπολ ορίστηκε για την Κυριακή στις 5.15 μ.μ. και διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ.κ. Ιωάννης Αγραφιώτης από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Θεσσαλονίκης, Επαμεινώντας Χριστινάκης από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κρήτης και Αργύρης-Σταύρος Αγγελής από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Δωδεκανήσου.

ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε. και Α.Σ.Κ. μαζί για την αναβάθμιση της Παιδιατρικής Κλινικής Γ.Ν. Καρδίτσας!

Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό δεν αποτελεί ορόσημο μόνο ως αθλητικό γεγονός αλλά και για τον αξιέπαινο χαρακτήρα κοινωνικής προσφοράς που αποκτά χάρη στην ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε.

Ο χορηγός ονοματοδοσίας του Α.Σ. Καρδίτσας θα δωρίσει για την αναβάθμιση της Παιδιατρικής Κλινικής του Γ.Ν. Καρδίτσας ένα συγκεκριμένο ποσό για κάθε θεατή που θα παρευρεθεί στην εξέδρα του Κ.Γ. «Γιάννης Μπουρούσης». Η σημασία ενός γεμάτου γηπέδου ισοδυναμεί με την έμπρακτη στήριξη μιας πρωτοβουλίας που στέκεται αρωγός στο σύστημα υγείας, ειδικά στον πιο ευαίσθητο τομέα της φροντίδας των παιδιών.

Μαζί με την ΙΑΠΩΝΙΚΗ, όλοι οι φίλαθλοι του αγώνα συνεισφέρουν συνολικά και ο καθένας ξεχωριστά, σε μία προσπάθεια που αφορά στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και στην ποιότητα ζωής των συντοπιτών μας.

Προ των πυλών το μεγάλο Sold Out!

Αντίστροφα μετρούν οι φίλοι του μπάσκετ για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό AKTOR. Το εντυπωσιακό ενδιαφέρον των φιλάθλων έχει προκαλέσει παροιμιώδη κινητοποίηση και ένα-ένα τα εισιτήρια της αναμέτρησης βρίσκουν τον κάτοχό τους.

Με ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια να απομένουν, η διαδικασία της προπώλησης συνεχίζεται τόσο από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.ticketmaster.gr όσο και από τα γραφεία του Α.Σ.Κ. (στο ισόγειο στην οδό Σταμούλη 3) καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα, όπως επίσης Σάββατο 10-1 το πρωί. Η διαδικασίας της προπώλησης θα διαρκέσει μέχρι την εξάντλησή τους και παροτρύνουμε τους φιλάθλους να κινηθούν όσο το δυνατόν πιο άμεσα για την προμήθεια όσων ελάχιστων εισιτηρίων απομένουν.