Τελικός με Εργοτέλη για Αναγέννηση

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 16 Μαϊος 2018 12:48

Η Αναγέννηση στις 5 το απόγευμα αντιμετωπίζει στην Καρδίτσα τον Εργοτέλη και θέλει νίκη για να παραμείνει στην Κατηγορία με τον αγώνα να μεταδίδει ζωντανά η ΕΤΡ3 από το WEB TV.

Ανακοίνωση των οργανωμένων της Αναγέννησης Καρδίτσας για τα γεγονότα στην Καλλιθέα με πυρά και κατά της διοίκησης.

Έναν ακόμη τελικό θα παίξουν σήμερα Τετάρτη οι Αναγεννησιώτες, αυτή τη φορά με τον Εργοτέλη στην Καρδίτσα. Η Αναγέννηση θέλει οπωσδήποτε τη νίκη μιας και ο αντίπαλό της στην παραμονή Αιγινιακός παίζει στην έδρα της με την Καλλιθέα.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ηττήθηκε 3-0 στο Ελ Πάσο από την Καλλιθέα και το ευχάριστο γι' αυτήν ήταν πως ο Αιγινιακός δεν απέσπασε ούτε βαθμό στα Τρίκαλα, με αποτέλεσμα να εξακολουθεί να βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μέχρι πότε όμως θα συμβαίνει αυτό; Πρέπει κάποια στιγμή η ομάδα να κερδίσει μιας και οι επόμενες αγωνιστικές είναι στην Παναχαική και εδώ με τον Άρη.

Ο Γιώργος Βαζάκας, μετά την Καλλιθέα, αναφέρθηκε και στην συνέχεια του πρωταθλήματος και στην ανάγκη να αντιδράσουν οι παίκτες.

Ο Γρεβενιώτης τεχνικός ανέφερε χαρακτηριστικά: “Ανταποκρίνονταν καλά μέχρι τώρα οι παίκτες μου. Είχαμε ένα κακό πρώτο μέρος με την Καλλιθέα. Πιστεύω ότι θα αντιδράσουν. Δεν μπορώ να μην πω μπράβο σε αυτά τα παιδιά. Παίζουν υπό πίεση, γιατί κάθε Κυριακή θέλουν το αποτέλεσμα. Δεν είναι εύκολο όταν δεν υπάρχει εμπειρία. Υπάρχει όμως μέταλλο και την Τετάρτη θα ανταποκριθούν».

Το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής

Τετάρτη 16-5-2018

Τρίκαλα - Κισσαμικός

Απόλλων - Απόλλων Λάρισας

Αιγινιακός - Καλλιθέα

Παναιγιάλειος - Καραϊσκάκης

Αναγέννηση Καρδ. - Εργοτέλης

ΟΦΗ - Αχαρναϊκός 3-0 α.α.

Πανσερραϊκός - Παναχαϊκή

Δόξα Δράμας - Βέροια 3-0 α.α.

Σπάρτη - Άρης

Η βαθμολογία

ΟΦΗ 77

Άρης 76

Παναχαϊκή 66

Κισσαμικός 58

Δόξα Δράμας 54

Τρίκαλα 52

Απόλλων Πόντου 47

Απόλλων Λάρισας 46

Καραϊσκάκης Άρτας 44

Εργοτέλης 40

Σπάρτη 40

Αναγέννηση Καρδ. 37

Αιγινιακός 37

Πανσερραϊκός 32

Καλλιθέα 27

Παναιγιάλειος 24

Βέροια 11

Αχαρναϊκός -51

Ο Εργοτέλης

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σε γήπεδο της Καρδίτσας ολοκληρώθηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Εργοτέλη για την σημερινή αναμέτρηση (17:00-live, athleticradio.gr) κόντρα στην Αναγέννηση στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Ο Τάκης Γκώνιας είδε τους παίκτες του να ολοκληρώνουν το πρόγραμμα με ιδιαίτερη διάθεση και χωρίς απρόοπτα γεγονός που τον άφησε απόλυτα ικανοποιημένο.

Eκτός αποστολής έχουν μείνει ο τιμωρημένος Κάϊπερς και ο Μπουρσέλης που έχει κάποιες μικροενοχλήσεις στην μέση.

Οι 18 που βρίσκονται στην Καρδίτσα είναι οι: Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Μπάτζιος, Πάτας, Σταμόπουλος, Μπουτσάκης, Μπούζας, Έφορντ, Σταματάκος, Τσέλιος, Αγγελόπουλος, Ιατρούδης, Μανουσάκης, Χανιωτάκης, Βογιατζής, Κυριακίδης, Μαζουλουξής και Οικονόμου.

Ultras 3: «Πιο δυνατοί»

Οι οπαδοί της Αναγέννησης Καρδίτσας «Ultras Gate» 3 βάζουν στο στόχαστρο την αστυνομία μιλώντας, για αναίτια επίθεση στο ματς με την Καλλιθέα. Ξεκαθαρίζουν ότι αυτά τα γεγονότα δεν τους φοβίζουν, αλλά τους δυναμώνουν και κατηγορούν τη διοίκηση για ανυπαρξία κάθως όπως υποστηρίζουν δεν τους προστάτεψε στο «Ελ Πάσο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αυτή τη φορά δεν θα αναφερθούμε καθόλου για τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας μας που αν και μας καίνε τόσο πολύ, τα όσα έγιναν στο γήπεδο της Καλλιθέας με τη στάση της αστυνομίας δεν έχουν προηγούμενο. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Ενώ δεν έχει συμβεί το παραμικρό κατά την είσοδο μας στο ‘Ελ Πάσο’ με παρουσία περίπου 150 Καρδιτσιωτών στη κερκίδα και χωρίς να υπάρχουν διαχωριστικά κάγκελα μεταξύ της θύρας φιλοξενουμένων και των επισήμων, ο αγώνας κυλάει ομαλά ενώ οι φίλαθλοι της ομάδας μας κάθονται στα διπλανά καρεκλάκια με τους αντίστοιχους της Καλλιθέας. Κάποια στιγμή ένας μικρός διαπληκτισμός μεταξύ φιλάθλων μας σε διπλανή απόσταση από το σημείο που καθόμασταν, μας κάνει να κινηθούμε λίγα άτομα προς τα εκεί για να λήξει το θέμα.

Την ίδια ώρα χωρίς αιτία κατευθύνεται διμοιρία επιθετικά προς το μέρος μας βρίζοντας και χτυπώντας όποιον βρισκόταν μπροστά τους τραυματίζοντας κόσμο αδιακρίτως και ενώ μετά από λίγη ώρα η κατάσταση ηρέμησε επανήλθαν συλλαμβάνοντας απρόκλητα έναν οπαδό μας!

Μετά από όλα αυτά θέλουμε να σταθούμε στην διοικητική ανυπαρξία της ομάδας που δεν ενδιαφέρθηκε ούτε στο ελάχιστο για τα γεγονότα και πως τέτοιες συμπεριφορές από τα σκυλιά του κράτους που κάνουν κατάχρηση εξουσίας δεν μας φοβίζουν αλλά μέσα από τέτοιες καταστάσεις βγαίνουμε πιο δυνατοί!

ΥΓ. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων το κ. Μπίρδα και το κ. Πέτσα για την άμεση αλλά και συνάμα καταλυτική βοήθεια τους, τιμή μας να έχουμε τέτοιους ανθρώπους δίπλα μας».

Κάμερες σε «Βικελίδης», Αγυιά

Τα παιχνίδια που θα καλυφθούν από την ΕΡΤ για την 33η αγωνιστική της Football League.

Η ανακοίνωση του προγράμματος από τη διοργανώτρια θα οριστικοποιήσει και τις μεταδόσεις από την ΕΡΤ για την 33η στροφή του πρωταθλήματος. Το κρατικό κανάλι, πάντως, έχει ανακοινώσει ότι θα καλύψει τις αναμετρήσεις στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και στην Αγυιά.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή (20/05) στις 17:00 από την ΕΡΤ3 θα μεταδοθεί το παιχνίδι Άρης - Πανσερραϊκός και από τη WEB TV ο αγώνας Παναχαϊκή - Αναγέννηση Καρδίτσας.