Διασυρμός από Κέρκυρα

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016 19:05

Η Αναγέννηση κατέβηκε στο κύπελλο με πολλούς αναπληρωματικούς και υπέστη βαριά ήττα.

Η ιστορία όμως θα γράψει το 0-6 και κανείς δεν θα ξέρει ποιοι παίκτες έπαιξαν...

Η Αναγέννηση πριν από λίγες μέρες, έπαιξε ένα θαυμάσιο παιγνίδι με την ΑΕΚ και ήρθε ισόπαλη 2-2. Δεκαπέντε μέρες αργότερα και ενώ δεν είχε ελπίδες πρόκρισης, κατέβηκε με πολλούς αναπληρωματικούς με την Κέρκυρα και υπέστη μια μεγάλη ήττα με 0-6.

Μπορεί η ομάδα να μην είχε ελπίδες πρόκρισης, αλλά η ιστορία της ομάδας μας δεν επιτρέπει σε κανέναν να δέχεται χωρίς καν να προσπαθήσει βαριές ήττες.

Η ιστορία χθες έγραψε 0-6 από την Κέρκυρα και κανείς δεν θα ξέρει μετά από χρόνια αν η ομάδα έπαιξε με τους βασικούς ή τους αναπληρωματικούς.

Ενδεικτικό του γεγονότος ότι ο αγώνας έμοιαζε περισσότερο με φιλικός, είναι ότι στο 59΄οι δύο προπονητές έκαναν τρεις μαζεμένες αλλαγές.

Φυσικά, μετά το 0-5 η Κέρκυρα δεν κυνήγησε άλλα γκολ και όλοι άκουγαν ραδιόφωνο για να δουν αν θα κερδίσει η ΑΕΚ στη Λαμία για να προκριθεί η Κέρκυρα, μιας και το 0-0 έδινε την πρόκριση σε ΑΕΚ και Λαμία. Παρ' όλ αυτά, πέτυχε ένα ακόμη γκολ και έκανε το 0-6.

τελικά, η λήξη του αγώνα Λαμία-ΑΕΚ έδειξε 0-0. Με αυτό το αποτέλεσμα προκρίνονται και οι δύο ομάδες στη φάση των 16, με πρώτη την Ένωση και η Κέρκυρα έμεινε εκτός.

Για την ιστορία και μόνο θα αναφερθούμε στα γκολ, τις φάσεις και τους παίκτες που αγωνίστηκαν.

Το φιλμ του αγώνα

4΄ ΓΚΟΛ 0-1 Ο Ανδρεόπουλος πήρε την μπάλα πλάγια στην μεγάλη περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

12΄ Ωραία προσπάθεια του Ξέρρα που βγήκε τετ α τετ με τον Αραμπατζή, αλλά η μπάλα κατέληξε κόρνερ για την Αναγέννηση Καρδίτσας.

17΄ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Ζορμπά της Κέρκυρας για επικίνδυνο παιχνίδι.

19΄ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Μπλέντι επειδή σταμάτησε την μπάλα με το χέρι σε αντεπίθεση της Κέρκυρας.

20΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Επστάιν, ο Γεωργατζάς μπλόκαρε στην γωνιά του.

23΄ ΓΚΟΛ 0-2 Ο Επστάιν έκανε ωραία σέντρα, ο Γεωργατζάς δεν κατάφερε να διώξει και ο Γεωργίου που ήταν στο δεύτερο δοκάρι την έσπρωξε με προβολή στα δίχτυα.

25′ Σουτ του Επστάιν από πλάγια θέση και εκτός περιοχής κατέληξε ψηλά άουτ

28΄ Ο Τουράμ κέρδισε την μπάλα εκτός περιοχής από την έξοδο του Γεωργατζά, έκανε το σουτ, αλλά πριν η μπάλα περάσει την γραμμή πρόλαβε ο Δημόπουλος.

35′ Καλή στιγμή για την Κέρκυρα με τον Τουράμ να μην πιάνει καλά το σουτ και να το πιάνει χλιαρό μη αξιοποιώντας την πάσα του Γεωργίου, με το Γεωργαντζά να μπλοκάρει.

37΄ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Ανδρεόπουλο της Κέρκυρας.

37′ Το φάουλ εκτέλεσε άσχημα ο Δημόπουλος, με τους φιλοξενούμενους να βγαίνουν στην κόντρα με δύο εναντίον δύο, όμως η λάθος επιλογή του Επστάιν και το κόψιμο του Τζάνη βάζει τέλος στη φάση.

41΄ Σουτ του Τουράμ μέσα από την περιοχή της Αναγέννησης, ο Γεωργατζάς έδιωξε με τα πόδια.

42΄ Γύρισμα του Ζορμπά στην περιοχή, ο Επστάιν έκανε το σουτ που έφυγε αρκετά μέτρα πάνω από την εστία της Αναγέννησης.

45΄ ΓΚΟΛ 0-3 Ο Γεωργίου έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Επστάιν που βγήκε στην πλάτη της άμυνας με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

46΄ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - Γεωργακόπουλος αντί Ζορμπά

46΄ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - Φέτσης αντί Καλλιβωκά και ο Τσόπελας αντί Μπλέντι.

47′ Ακυρώνεται -σωστά- ος οφσάιντ του τέρμα του Ξέρρα καθότι ήταν ακάλυπτος τουλάχιστον δύο μέτρα από τους αμυνόμενους της Κέρκυρας.

48′ Άουτ το σουτ του Μοσχάκη.

52΄ ΓΚΟΛ 0-4 Ο Επστάιν έστρωσε στον Γεωργακόπουλο στην μεγάλη περιοχή της Αναγέννησης και εκείνος με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

55΄ ΓΚΟΛ 0-5 Σουτ του Ανδρεόπουλου έξω από την περιοχή, η μπάλα στα δίχτυα της Αναγέννησης

59' ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - Τερπεκλής αντί Γεωργίου

59΄ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Βουκομάνβιτς αντί Μοσχάκη

59΄ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Γκερέκος αντί Επστάιν.

73′ Φάουλ για την Αναγέννηση το οποίο κέρδισε ο Βουκομάνοβιτς. Το εκτέλεσε ο Φέτσης, όμως ο Κισκαμπάνης υποδείχτηκε οφσάιντ

75΄ ΓΚΟΛ 0-6 Ο Τερπεκλής έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Γεωργακόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

87΄ Ο Δημόπουλος έκανε την κούρσα, μπήκε στην μεγάλη περιοχή της Κέρκυρας, αλλά το πλασέ του δεν ήταν καλό και ο Αραμπατζής έδιωξε με τα πόδια.

88΄ ΜΕ ΔΕΚΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ - αφού ο Νίκιτς ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και έφυγε για τα αποδυτήρια χωρίς να αντικατασταθεί, αφού έχουν ολοκληρωθεί οι αλλαγές της Κέρκυρας.

89΄ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Βουκομάνβιτς αντί Μοσχάκη.

Οι συνθέσεις

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: (Γιάννης Μάγγος): Γεωργατζάς, Σμίλτος, Τζάνης, Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Μπλέντι, Καλλιβωκάς, Υφαντής, Ξέρρας, Μοσχάκης, Μυργιώτης.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Αραμπατζής, Γκόμεζ, Σπίνουλας, Αντιλέχου, Ντιμιτρόφσκι, Γεωργίου, Ζορμπάς, Ανδρεόπουλος, Νίκιτς, Επστάϊν, Τουράμ.