Αναβολή όλων των πρωταθλημάτων

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2017 22:22

Λόγω της κακοκαιρίας αναβλήθηκε ο αγώνας της Αναγέννησης με τα Τρίκαλα, οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Καρδίτσας, αλλά και τα πρωταθλήματα μπάσκετ...

Αναβολή είχαμε τελικά στο ντέρμπι Τρίκαλα - Αναγέννηση λόγω ακαταλληλότητας του Δημοτικού Σταδίου των Τρικάλων

Οι δύο ομάδες έδωσαν κανονικά το παρών και ο διαιτητής κ. Μπαλατσούκας μετά την εκτίμηση που έκανε έκρινε ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι επικίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Σε αρκετά σημεία το γήπεδο ήταν παγωμένο και αυτό εγκυμονούσε κινδύνους σοβαρούς για τραυματισμό.

Ο κανονισμός ορίζει ότι οι δύο ομάδες και οι διαιτητές θα πρέπει να βρίσκονται την Κυριακή στο ίδιο σημείο για να δούμε αν θα διεξαχθεί το μάτς ή θα πάρει αναβολή οριστική.

Αναβλήθηκαν τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ

Η επιδείνωση των καιρικών συνθηκών έφερε την αναβολή όλων των αγώνων στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου του νομού μας όπως γνωστοποίησε η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Στην ανακοίνωση αναφέρει:

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος σας ενημερώνουμε ότι οι αγώνες Α΄- Α1΄- Β΄- Γ΄Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Σαββάτου 7/1/2016 και της Κυριακής 8/1/2016

ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ λόγω των καιρικών συνθηκών.

Για την Επιτροπή Πρωταθλήματος

Αναβλήθηκε το final 4 της ΕΣΚΑΘ λόγω των καιρικών φαινομένων

"Η Ε.Σ.ΚΑ.Θ ανακοινώνει την αναβολή του FINAL FOUR καθώς και του αγώνα επίδειξης μεικτών ομάδων που ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν το Σάββατο 07/01/2017 & Κυριακή 08/01/2017 στο Ε.Α.Κ. Λάρισας λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και επιδείνωση τους τις επόμενες ώρες".

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε, αναβολή αναμένεται να υπάρξει και στους αγώνες της Β΄ΕΣΚΑΘ αλλά και στον αγώνα που είχε διακοπεί ανάμεσα σε Γ.Σ. Φύλλου και Πελασγούς Καλυβίων.

Αναβάλλονται οι αγώνες μπάσκετ Β΄και Γ' Εθνικής

Την αναβολή της αγωνιστικής στους βορείους ομίλους της Β' και Γ' Εθνικής μπάσκετ αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή.

Έτσι, ο ΑΣΚ και οι Τιτάνες Παλαμά δεν θα αγωνιστούν το απόγευμα της Κυριακής.