Αναγέννηση – Γκόμεζ 0-0

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2017 18:58

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έχασε όλες τις ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη κόντρα στον Πανελευσινιακό, αλλά τελικά δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, έχασε μεγάλες ευκαιρίες και πέναλτι και έμεινε στο 0-0.

Τι και αν είχε όλες τις πιθανότητες με το μέρος της η Αναγέννηση Καρδίτσας; Αρκέστηκε με τη «λευκή» ισοπαλία(0-0) το απόγευμα της Τετάρτης (4/1) στο ΔΑΚ Καρδίτσας κόντρα στον Πανευλευσινιακό στο παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις σημαντικές ευκαιρίες που δημιούργησαν, ούτε την αριθμητική υπεροχή στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, καθώς ο Κασνέτσι αποβλήθηκε στο 44', ενώ έχασαν και πέναλτι στις καθυστερήσεις!

Όλα αυτά, για να λήξει τελικά η αναμέτρηση 0-0 και ο Πανελευσινιακός να πάρει τον δεύτερο βαθμό του τη φετινή σεζόν.

Οι Καρδιτσιώτες μπήκαν δυνατά από την αρχή και είχαν τον έλεγχο του ματς, προσπαθώντας να φανούν απειλητικοί από νωρίς. Ωστόσο, ο Γκόμεζ τους έβαλε φρένο καθώς βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα και εξελίχθηκε σε ήρωας της αναμέτρησης.

Στο 7' ο Ντιατά έκανε το γυριστό σουτ, έπειτα από λάθος διώξιμο των αμυνομένων, το οποίος όμως πέρασε άουτ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και προσπαθούσαν από τα πλάγια με τους Τσόπελα και Μπλέντι να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Για να έρθει η πρώτη καλή στιγμή του Πανελευσινιακού έπρεπε να φτάσει το ματς στο 37', όταν ο Κωνσταντινίδης από τα δεξιά προσπέρασε τον Δημόπουλο και έκανε το πλασέ, το οποίο έφυγε άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμη μια ευκαιρία, με τον Κωνσταντινίδη να σεντράρει από τα δεξιά στον Αγγελούδη, ο οποίος έκανε την κεφαλιά αλλά ο Πρίφτης απέκρουσε. Ο Πανελευσινιακός φάνηκε πως άρχισε να μπαίνει στο παιχνίδι, ωστόσο στο 44' οι ισορροπίες άλλαξαν, με τον Κασνέτσι να δέχεται τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για τράβηγμα φανέλας, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, οι κιτρινόμαυροι έχοντας την αριθμητική υπεροχή πήραν ξανά τα ηνία του αγώνα και πίεσαν τον αντίπαλό τους. Στο 47' ο Τσιλούλης έφτασε πολύ κοντά στο 1-0 με κεφαλιά, έπειτα παό τη σέντρα του Μπλέντι, όμως η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 54' το πλασέ του Ντιατά από την μπαλιά του Υφαντή απέκρουσε ο Γκόμεζ.

Ο πορτιέρο του Πανελευσινιακού απέκρουσε και το δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Σμίλτου στο 59', όπως και την κεφαλιά του Τζέοκου από τη σέντρα του Μπλέντι στο 66'.

Μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Γκόμεζ έκανε ακόμη μια σπουδαία απόκρουση μετά το σουτ του Τσιλούλη, καταφέρνοντας ξανά να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Καμπούρης υπέπεσε σε πέναλτι, καθώς έκανε χέρι εντός περιοχής. Την εκτέλεση από τα 11 μέτρα ανέλαβε ο Δημόπουλος, όμως ο εξαιρετικός Γκόμεζ είπε και πάλι «όχι» πέφτοντας στην αριστερή γωνία και κρατώντας το 0-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Το φιλμ του αγώνα

2' Κεφαλιά του Αγγελούδη από το ύψος του πέναλτι πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα του Πανελευσινιακού

7' Από φάουλ του Μπιτέλη, ο Ντιάτα σούταρε έξω από την περιοχή εμφανώς άουτ.

37' Ο Κωνσταντινίδης βρέθηκε απέναντι από τον Πρίφτη αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ.

38' Σέντρα του Κωνσταντινίδη βρήκε μόνο στην μικρή περιοχή τον Αγγελούδη που έπιασε κεφαλιά για να σώσει ο Πρίφτης.

44' Ο Κασνέτσι που στο 17' είχε δει κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Ντιατά, βλέπει δεύτερη κίτρινη και αποβάλλεται. Η Ελευσίνα παίζει με 10 παίκτες.

47' Κεφαλιά του Τσιλούλη από το ύψος της μικρής περιοχής πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Γκόμεζ.

69' Κεφαλιά του Τζέκου από το ύψος του πέναλτι και μεγάλη απόκρουση από τον Γκόμεζ.

83' Αεροκλωτσιά από αμυντικό του Πανελευσινιακού και η μπάλα να στρώνεται στον Τσιλούλη που σούταρε για να αποκρούσει εντυπωσιακά ο Γκόμεζ.

90+4' Ο Καμπούρης διώχνει την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή και καταλογίζεται σωστά πέναλτι. Ο Δημόπουλος το εκτελεί και ο Γκόμεζ αποκρούει για μια ακόμη φορά κρατώντας το μηδέν στην εστία του.

Κίτρινες: 33′, 44′ Κασνέτσι, 62′ Τσίγκρος, 78′ Ρόκας

Κόκκινες: 44′ Κασνέτσι

Οι συνθέσεις

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Τσόπελας (67' Βουκομάνοβιτς), Δημόπουλος, Σμίλτος, Κισκαμπάνης, Υφαντής (57' Ντάνκουα), Μπλέντι, Τσιλούλης, Τζέκος, Μπιτέλης, Ντιατά.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Σπύρος Δημόπουλος): Γκόμεζ, Σιλιγαρδάκης, Ρόκας (Ζέλιος), Τσίγκρος, Γραικός, Κωνσταντινίδης, Κασνέτσι, Καμπούρης, Ιορδανίδης (46' Κορομηλάς), Τσούπρος, Αγγελούδης (50' Αγγελούδης).