×

Προειδοποίηση

Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Δεν ήταν δυνατόν να δημιουργηθεί φάκελοςPath: /home/www/slumdg16/alithianews.gr/www/cache/widgetkit

Κοπή πίτας...

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2017 23:54

Από τον Κολυμβητικό Όμιλο Καρδίτσας.

Με μια μεγάλη γιορτή παρουσία αθλητών, γονέων και προσκεκλημένων ο Κολυμβητικός Όμιλος Καρδίτσας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου. Ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να συγκεντρωθούν στο χώρο του κολυμβητηρίου όλα τα τμήματα του συλλόγου από την μικρή πισίνα και τις ακαδημίες, μέχρι την προαγωνιστική ομάδα, τα τμήματα πόλο και ενηλίκων. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωνσταντίνος Κωτσός, ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Αθανάσιος Σκάρλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ορέστης Ψαχούλας, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΚ κ. Μιχάλης Τάντος, οι αντιδήμαρχοι κ. Κώστας Ψημμένος και Δημήτριος Αραμπατζής, η πρώην βουλευτής κ. Ασημίνα Σκόνδρα, ο πρόεδρος της ΑΚΑΚ κ. Δημήτρης Γκούγκλιας, ο αντιπρόεδρος της ΑΚΑΚ κ. Γιώργος Τσαπράζης, ο επίτιμος πρόεδρος κ. Ευάγγελος Τίκας, αθλητές, γονείς και φίλοι του συλλόγου. Θερμές ευχές απέστειλαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός και η περιφερειακή Σύμβουλος κ. Κόκκαλη.

Ο πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Νούσιος έθεσε τους στόχους της νέας χρονιάς, τον πρώτο: τη διάδοση των αθλημάτων του υγρού στίβου, την αγάπη για την κολύμβηση, την γνωριμία των παιδιών με τον αθλητισμό, την ψυχαγωγία, την ομαδοποίησή τους, την καλλιέργεια της άμιλλας και του σεβασμού στους συναθλητές και τον δεύτερο: τον αγωνιστικό, τη συνεχή βελτίωση των αθλητών μας, την κατάκτηση των αγωνιστικών στόχων, την επίτευξη καλύτερων χρόνων και τεχνικών και τόνισε ότι οι επιτυχίες του συλλόγου είναι η απόδειξη της δουλειάς, της επιμονής και υπομονής των αθλητών και των γονιών τους, της αφοσίωσης, της αγάπης και της γνώσης των προπονητών μας και της δέσμευσης της ομάδας. Τα μετάλλια, χωρίς να είναι αυτοσκοπός, είναι η δικαίωση των προσπαθειών.

Η Διοίκηση του ΚΟΚ επ’ ευκαιρία αυτής της γιορτής ευχαριστεί τους προπονητές: Γιώργο Γκινή, Χριστίνα Μάγγου, Χρήστο Γκούμα, Τριαντάφυλλο Τίκα, Γιώργο Όντρια, Βάσω Κουκουζέλη, Γιώργο Καρανάσιο, Αθανάσιο Χρυσικό, Ιόλη Μαρζαβού, τη γραμματέα κ. Κέλλυ Γούλα, τη Διοίκηση και τους υπαλλήλους του ΔΟΠΑΚ, τους αθλητές και τις οικογένειές τους για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους, τον χορηγό κ. Δημήτρη Τσουκνίδα και το κατάστημα Υφήλιος Tattoo και όλους όσους μας συμπαραστέκονται στις δράσεις μας και υπόσχεται, σε πείσμα όλων των δυσκολιών, να συνεχίζει να υπηρετεί το άθλημα της κολύμβησης, όπως κάνει, επί 35 χρόνια.

Καλούμε τους γονείς να εμπιστευτούν τον Κολυμβητικό Όμιλο Καρδίτσας, τον αρχαιότερο σύλλογο στην πόλη, για την εκμάθηση κολύμβησης στα παιδιά τους και την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό.