×

Προειδοποίηση

Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Δεν ήταν δυνατόν να δημιουργηθεί φάκελοςPath: /home/www/slumdg16/alithianews.gr/www/cache/widgetkit

Κρίσιμο παιχνίδι στις Σέρρες

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2017 14:19

Ο Γιάννης Μάγγος ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Πανσερραϊκό την Κυριακή στις Σέρρες...

Παιχνίδι κρίσιμο βαθμολογικά δίνει την Κυριακή (5/2, 15.00) η Αναγέννηση Καρδίτσας. Η ομάδα μας αντιμετωπίσει στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό και ο Γιάννης Μάγγος είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλο το διαθέσιμο υλικό. Και οι 25 παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ, δηλαδή, υπολογίζονται, αν και ο νεαρός τεχνικός θα πάρει μαζί του 18άδα.

Μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του ο Μάγγος ενόψει του αγώνα με τους Σερραίους, τους είπε: «Ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα που έχει δυνατή έδρα και που έχει παραστάσεις από την Α' Εθνική. Έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Πάμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Δύσκολο παιγνίδι...

Το πόσο δύσκολο είναι το κυριακάτικο παιγνίδι, φαίνεται από όσα γράφουν τα ΜΜΕ των Σερρών. Ιδού ένα σχετικό ρεπορτάζ;

Θέση βασικού διεκδικεί ο Σέρβος γκολκίπερ, Μποριβόιε Ρίστιτς, αφού το δελτίο του έχει εκδοθεί και δείχνει ότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση...

Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για τους παίκτες του Πανσερραϊκού και τον Παναγιώτη Διλμπέρη το παιχνίδι της Κυριακής 5/2, κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, για να ανασάνει βαθμολογικά και να ανέβει ψυχολογικά, μετά τα τελευταία συνεχή αρνητικά αποτελέσματα που έφεραν γκρίνια.

Στην προσπάθεια αναστήλωσης του ηθικού των παικτών ο Παναγιώτης Διλμπέρης είχε τετ α τετ με αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Σ’ αυτή τη δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, αφού επανέρχονται όλοι οι παίκτες, πλην του τιμωρημένου Παπατζίκου και του Πόζογλου, ενώ από την άλλη έχουν εκδοθεί και είναι έτοιμοι να αγωνιστούν κα τα τρία τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα. Ρίστιτς, Γαβριηλίδης και Ταχματζίδης.

Ο Ενγκίν Κιγιτζή από το Σύνδεσμο Ξάνθης θα σφυρίξει το παιχνίδι του Πανσερραϊκού κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Βοηθοί: Εμπλιούκ (Ξάνθης), Γκιόση (Θράκης). 4ος: Τεβεκέλης (Μακεδονίας).

Ο χορός της ΑΣΑ

Βρέθηκε τελικά η ημερομηνία για την ετήσια χορευτική εκδήλωση και την κοπή της πίτας της Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η γιορτή ήταν αρχικά προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί μέσα στον Ιανουάριο, ωστόσο λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών είχε αναβληθεί και τελικά μετατέθηκε για το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στο κέντρο «Παυσίλυπος», όπου είχε γίνει και την περσινή σεζόν. Η τιμή συμμετοχής για τους καλεσμένους είναι στα 10 ευρώ. Αναλυτικά η πρόσκληση:

«Το Δ.Σ. του Ερασιτεχνικού Συλλόγου Α.Σ.Α. Καρδίτσας 1904 σας προσκαλεί στον Ετήσιο χορό-Κοπή πίτας του συλλόγου στο «Παυσίλυπο» το Σάββατο 11 Φεωρουαρίου 2017. Θα υπάρχει διασκέδαση με ζωντανή ορχήστρα.

Ώρα προσέλευσης: 9.00μ.μ.

Τιμή κάρτας: 10 ευρώ με φαγητό και ποτό».

Προς αναβολή οι εκλογές

Συμβούλιο είχε συγκαλέσει η Football League τη Δευτέρα (06/02, 10:30) και το κύριο θέμα συζήτησης ήταν η εκλογή προέδρου. Ωστόσο, αυτό σύμφωνα με πληροφορίες αναβλήθηκε λόγω μη υποβολής υποψηφιοτήτων!

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή (03/02) ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου δήλωσε ότι δεν προτίθεται να βάλει υποψηφιότητα, ενώ κίνηση δεν έκανε, τουλάχιστον μέχρι τώρα, και ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος. Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού το προηγούμενο διάστημα δήλωνε ότι θα «κατέβαινε» στις εκλογές, αλλά κάτι τέτοιο μέχρι την Παρασκευή (03/02) δεν είχε γίνει και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά...