Η παράδοση καλά κρατεί...

  • Κατηγορία: ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016 21:05

Αναβίωσε και φέτος στον Παλαμά η γουρνοχαρά της οικογένειας του Γιώργου Διδάγγελου.

Η παράδοση που θέλει την οικογένεια του Γιώργου και της Μιράντας Διδάγγελου να διοργανώνουν κάθε χρόνο στις 27 Ιανουαρίου την πατροπαράδοτη γουρνοχαρά, τηρήθηκε και φέτος στο ακέραιο...

Εκατοντάδες φίλες και φίλοι τίμησαν και φέτος με την παρουσία τους την οικογένεια και στο σπίτι του Γιώργου Διδάγγελου έγινε ξανά λαϊκό προσκύνημα, μιας και άνθρωποι από την Καρδίτσα, την Θεσσαλία και κάποιοι και από άλλα μέρη της χώρας μας, ήρθαν στον Παλαμά για να παρευρεθούν στην ξεχωριστή αυτή γιορτή.

Η πρώτη ύλη είναι όλη από το χοιροστάσιο της ΧΟΙΡΟΠΑΛ που παράγει το εξαιρετικής ποιότητας χοιρινό κρέας και τα θαυμάσια λουκάνικα, παρασκευάζονται στο κρεοπωλείου του Ιάσονα Διδάγγελου.

Για μια ακόμη φορά, κόσμος ήταν περισσότερος από κάθε άλλη χρονιά.

Το τραπέζι ευλόγησε και ο σεβασμιότατος μητροπολίτης κ. κ. Τιμόθεος που βρέθηκε στην γουρνοχαρά και απόλαυσε τα θαυμάσια εδέσματα.

Το παρόν έδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτα Βράντζα, ο δήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός, ο δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος, ο τ. δήμαρχος Ιτάμου κ. Βασίλης Τσαντήλας, ο πρόεδρος και το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου τριτέκνων κ.κ. Θεοδωρόπουλος και Αμβροσίου κ.λ.π.

Η εκδήλωση καλύφθηκε τηλεοπτικά από τον ASTRA TV

Φυσικά, παρόν ήταν και Η ΑΛΗΘΕΙΑ που κάλυψε δημοσιογραφικά το γεγονός.

Άντε και του χρόνου.