Πέθανε η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη

  • Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 09:37

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη σε ηλικία 68 ετών μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο

 

Όπως αποκάλυψε η Άννα Φόνσου στο Πρωινό, η Τέτη Σχοινάκη πάλευε με την ασθέvεια τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Τις προηγούμενες μέρες είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Σωτηρία, ενώ άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Δευτέρας, στο σπίτι της.

H Τέτη Σχοινάκη γεννήθηκε στις 24 Απριλίου και είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Υπήρξε μία από τις πιο όμορφες γυναίκες με πολλές συμμετοχές στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση τις δεκαετίες του ’70 και του ’80.

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας, με αποκορύφωμα το γεγονός ότι πριν λίγο καιρό ζύγιζε μόνο 29 κιλά με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Η Άννα Φόνσου επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση μιλώντας τηλεφωνικά με τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό.

«Η Τέτη Σχοινάκη είχε καρκίνο. Ήταν ένα πολύ υπερήφανο πλάσμα και δεν ήθελε να μάθει κανείς για την αρρώστια της και κανέναν να ενοχλήσει. Σεβάστηκα την επιθυμία της να γυρίσει στο σπίτι της ώστε να “φύγει” εκεί. Ήρθα σήμερα από τη Θεσσαλονίκη. Είχαμε μιλήσει χθες τηλεφωνικά και της είπα ότι θα πάω σήμερα να τη δω. Δεν πρόλαβα να πάω» είπε συγκινημένη η Άννα Φόνσου και εξομολογήθηκε ότι η Τέτη Σχοινάκη πάλευε με τον καρκίνο για περίπου 1,5 χρόνο.