Miss City Tourism 2017...

  • Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 18:38

Tρία στέμματα κατέκτησε η Καρδιτσιώτισα Σταρ Θεσσαλία 2015 Κατερίνα Μποσκλαβίτη στην Κίνα σε παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς στην Κίνα και τελικά αναδείχθηκε Miss City Tourism 2017.

Tρία στέμματα κατέκτησε η Καρδιτσιώτισα Σταρ Θεσσαλία 2015 Κατερίνα Μποσκλαβίτη στην Κίνα σε παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς στην Κίνα.

Είναι η πρώτη Ελληνίδα που μας φέρνει τίτλο από το συγκεκριμένο διαγωνισμό ομορφιάς Miss City Tourism 2017. Η Κατερίνα είχε λάβει μέρος στον Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς πριν από 1 χρόνο και έλαβε τον τίτλο της Μις Φωτογένεια και της Σταρ Θεσσαλία 2015. Η προετοιμασία της από την ομάδα του διαγωνισμού την έκαναν πιο δυνατή στο να σταθεί επάξια στο εξωτερικό και να μας φέρει την πολυπόθητη πρωτιά.

Με τις εκπληκτικές δημιουργίες της Έλενας Περδικάκη Elena-Perdrix-Wedding και την ειδική καθοδήγηση της διοργανώτριας του Πανθεσσαλικού Διαγωνισμού Ομορφιάς Ευαγγελίας Γκίκα, η Κατερίνα απογείωσε την εμφάνισή της στον τελικό.

Η Σταρ Θεσσαλία 2015 βρισκόταν στην Κίνα απο τις 27.12.2016 και κατά την διάρκεια της διαμονής της εκεί βραβεύτηκε, παραμονή πρωτοχρονιάς με τους τίτλο Miss Tourism Queen Enshi και μόλις πριν από 3 ημέρες με τον τίτλο της Miss Photogenic.

Η director της δήλωσε τα εξής:

Ως director νιώθω ευγνωμοσύνη που συνεργάστηκα μαζί της, άκουσε κάθε μου συμβουλή, πάλεψε και δεν το έβαλε κάτω παρόλα τα εμπόδια που μας/της εμφανίστηκαν....

1ον Κόλλημα με την έκδοση visa

2ον Έχασε την πτήση της από Ρωσσία για Σανγκάη

3ον Χάθηκαν οι βαλίτσες της για 2 μέρες

4ον Διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Σανγκάη καθώς είχε αρρωστήσει βαριά και όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.

Ούτε στιγμή δεν σκέφτηκε να τα παρατήσει. Ούτε στιγμή μου διαμαρτυρήθηκε. Ούτε στιγμή δεν χρησιμοποίησε όλα τα παραπάνω ως δικαιολογία.

Μιλούσαμε πάνω από 6 φορές την ημέρα και με έκανε με τον τρόπο της να νιώθω ότι είμαι εκεί μαζί της!

Υποκλίνομαι στο ποσό επαγγελματίας στάθηκε και ανεξάρτητα του αποτελέσματος σήμερα το μεσημέρι έχω την ανάγκη να της πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία και εύχομαι να ακολουθήσουν και μελλοντικές αποστολές το παράδειγμα της.