Τον νέο Αντιπεριφερειάρχη, κ. Κων. Τέλιο, επισκέφτηκαν εκπρόσωποι του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 09:28

την Πέμπτη 16-2-2024 και ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Τέλιο για ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση στον νομό Καρδίτσας .

Τη συζήτηση απασχόλησε ιδιαιτέρως το ζήτημα της ανέγερσης του  νέου διδακτηρίου του Ειδικού Σχολείου της Καρδίτσας, των καθυστερήσεων  στην προετοιμασία του φακέλου του έργου και η ανάγκη ολοκλήρωσης της μελέτης για την εύρεση χρηματοδότησης. Επίσης λόγω της σπουδαιότητας του ζητήματος για την εκπαιδευτική κοινότητα της Καρδίτσας ζητήθηκε να προγραμματιστεί άμεσα συνάντηση με τον Περιφερειάρχη κ. Κουρέτα  με όλους τους ενδιαφερόμενους και  εμπλεκόμενους φορείς με σκοπό να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια ή προβλήματα.  Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι θα ανταποκριθεί στο αίτημά μας για συνάντηση και κλείνοντας, αμφότερες οι πλευρές, συμφώνησαν στην ανάγκη στενής και εποικοδομητικής συνεργασία στα εκπαιδευτικά θέματα που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.