Δηλώσεις ενόψει της 3ης αγωνιστικής

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 14:52

Γιάννης Γαπκιάδης Και Σακ Μπιουκάναν Για Τον Αγώνα Των Πλέι-Άουτ Με Τον ΠΑΟΚ

 Δηλώσεις ενόψει της 3ης αγωνιστικής των πλέι-άουτ, την Κυριακή (14/4, 20:15), για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ mateco παραχώρησαν ο συνεργάτης προπονητής του κ. Νίκου Παπανικολόπουλου στον Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ, κ. Γιάννης Γαπκιάδης και ο αθλητής Σακ Μπιουκάναν.
Ο κ. Γαπκιάδης μίλησε για το μέγεθος της δυσκολίας του προσεχούς αγώνα, την προσθήκη του NBAer, Κέβιν Πόρτερ στο ρόστερ του Δικέφαλου του Βορρά, αλλά και το κίνητρο του Α.Σ.Κ. να παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα: «Η εβδομάδα προετοιμασίας για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει. Θα χρειαστεί να φανούμε πιο ανταγωνιστικοί σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι στο Μαρούσι. Ο ΠΑΟΚ θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του κι έναν παίκτη από το NBA (σ.σ. Πόρτερ). Εμείς, λοιπόν, πρέπει να έχουμε πάρα πολύ μεγάλο κίνητρο, να βάλουμε δύσκολα στον ΠΑΟΚ και γιατί όχι, να διεκδικήσουμε στο τέλος του παιχνιδιού τη νίκη».
Από την πλευρά του, ο Σακ Μπιουκάναν μίλησε για ανάκαμψη, μετά το ματς στο Μαρούσι: «Θα πάμε στη Θεσσαλονίκη και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη για να ανακάμψουμε μετά την ήττα από το Μαρούσι. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε σκληρά όλοι μαζί»!