Μοιραζόμαστε τη δικιά μας Ελλάδα

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017 00:50

Τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος της κεντροαριστεράς, κ. Γιάννης Μανιάτης από την Καρδίτσα, όπου επισκέφτηκε την 15η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας και συνομίλησε με εκθέτες και επισκέπτες.

Περιοδεία στην Καρδίτσα πραγματοποίησε ο υποψήφιος πρόεδρος της κεντροαριστεράς, κ. Γιάννης Μανιάτης. Ο κ. Μανιάτης επισκέφτηκε την 15η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας και συνομίλησε με εκθέτες και επισκέπτες.

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, κάλεσε τους προοδευτικούς πολίτες, να αξιολογήσουν τους συνυποψηφίους του με το έως τώρα έργο τους και ποιος θα μπορέσει με ενότητα να οδηγήσει την παράταξη πέρα από την σημερινή στασιμότητα.

«Έχουμε ξεκινήσει μια πορεία για το νέο, για ένα σύγχρονο προοδευτικό Κίνημα που θα επαναφέρει την αξιοπιστία στην κοινωνία και την πολιτική. Περιοδεύουμε σε όλη τη χώρα και συζητάμε, μοιραζόμαστε τη δικιά μας Ελλάδα, την Ελλάδα της αξιοπρέπειας, την Ελλάδα που κρατά το λόγο της, την Ελλάδα της δημιουργίας, της παραγωγής, της εργασίας, της καινοτομίας, της αυτοπεποίθησης, της αλληλεγγύης. Αυτή είναι η Ελλάδα που αξίζει κι αυτή την Ελλάδα οραματιζόμαστε, σχεδιάζουμε να κάνουμε πραγματικότητα μαζί με τους πολλούς φίλους και υποστηρικτές μας για όλα τα παιδιά της πατρίδας μας», δήλωσε ακόμη ο κ. Γ. Μανιάτης.

Επίσης, είχε συνομιλία με τον εκδότη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, κ. Γιώργο Αμβροσίου.