Μετέφεραν νερό στο Νεοχώρι με ακατάλληλη υδροφόρα

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017 17:47

Σοβαρές καταγγελίες του Δημήτρη Παίση ότι ο δήμος μετέφερε τα καλοκαίρια νερό στο Νεοχώρι με ακατάλληλη για μεταφορά νερού ύδρευσης και σκουριασμένη υδροφόρα...

Εντύπωση προκάλεσε τα όσα είπε σε συνεδρίαση του Δ.Σ. θέμα αυτό ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Παΐσης, με αφορμή συζήτηση για μεταφορά νερού στο Μπελοκομίτη, όπου ανέφερε χαρακτηριστικά. Να μεταφέρετε νερό στο Μπελοκομίτη με υδροφόρα, αλλά όχι όπως κάνατε στο Νεοχώρι. Να γίνει η μεταφορά με βυτιοφόρο μεταφοράς νερού και όχι με σκουριασμένη υδροφόρα όπως κάνατε στο Νεοχώρι!

Ο δήμαρχος απέφυγε να σχολιάσει το θέμα, αλλά εδώ τίθεται ένα πολύ σοβαρό ζήτημα. Ο δήμαρχος έθεσε τα περασμένα καλοκαίρια σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων του Νεοχωρίου, μεταφέροντας νερό με ακατάλληλες υδροφόρες;

Ζητούμε άμεσα από τον δήμαρχο να δώσει στην δημοσιότητα τα στοιχεία που θα αναφέρουν ποιος έκανε τη μεταφορά και με ποια μεταφορικά μέσα έγινε αυτή.

Να δώσει στην δημοσιότητα τα τιμολόγια με τα χρήματα που πλήρωσε ο δήμος για μεταφορά για να αποκαλυφθεί το μέγεθος του προβλήματος. Καλούμε τον δήμαρχο να μην προσπαθήσει και πάλι να κρυφτεί και να δώσει επιτέλους πειστικές απαντήσεις. Δεν θα αφήσουμε το θέμα να περάσει έτσι.