Ήρθε η ώρα για ριζική αλλαγή και αποφυγή λαθών του παρελθόντος.

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2017 21:43

Γράφει ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΨΑΡΡΗΣ Υποψήφιος στο Τμήμα Μεταποίησης με τον συνδυασμό ΝΕΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ. ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΕΜΑΣ...

Στις εκλογές του Επιμελητηρίου Καρδίτσας που θα πραγματοποιηθούν 10-11 Δεκεμβρίου θα είμαι υποψήφιος στον συνδυασμό "ΝΕΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ" με επικεφαλής τον Ευάγγελο Λέμα στο τμήμα Μεταποίησης. Εμπιστεύομαι την ομάδα που έχει συγκροτηθεί, το πρόγραμμα, τις θέσεις και φυσικά τον επικεφαλής του συνδυασμού μας.

Για να αποκτήσει το Επιμελητήριο μια νέα ορμή και την αίγλη του παρελθόντος χρειάζονται νέοι άνθρωποι, νέες καινοτόμες ιδέες, και συμμετοχή. Άτομα δυναμικά και εργατικά.

Το νέο επιμελητήριο πρέπει να είναι ενεργό, πολυδιάστατο, μοντέρνο και χρήσιμο σε όλα τα μέλη του. Με την ψήφο σας και την στήριξη σας έχουμε την καθαρή εντολή για μια καινούργια προσπάθεια που έχει ως στόχο την ανάκτηση της εμπιστοσύνης των επαγγελματιών προς τον θεσμό του Επιμελητηρίου. Ταυτόχρονα όμως και την ενεργό συμμετοχή στα επαγγελματικά δρώμενα της περιοχή μας. Ο συνδυασμός μας είναι ΕΤΟΙΜΟΣ να αναλάβει την ευθύνη και το βαρύ φορτίο για ριζική αλλαγή, προς όφελος του Καρδιτσιώτη επιχειρηματία.

Ήρθε η ώρα για ριζική αλλαγή και αποφυγή λαθών του παρελθόντος. Δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για άλλα σφάλματα. Στόχος μας είναι η ανασύνταξη του Επιμελητηρίου, η ανάπτυξη του οποίου πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα όλων.

Για να γίνει ισχυρό το Επιμελητήριο Καρδίτσας, είναι απαραίτητο να ενεργοποιηθούν συνολικά οι επιχειρηματικές δυνάμεις του νομού.

Στις 10 & 11 Δεκέμβρη με την ψήφο μας μπορούμε να δώσουμε μια νέα δυναμική στην πόλη μας, στην οικονομία της αλλά και στο τοπικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Υποψήφιος στο Τμήμα Μεταποίησης

ΨΑΡΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Η/Υ

ΧΥΤΗΡΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ