Ανακοίνωσε Τσιάκο η ΝΔ. Δεν κάνει πίσω ο Παπαλός

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2018 22:29

Με την επίσημη ανακήρυξη υποψηφιότητας του Βασίλη Τσιάκου για τη θέση του Δημάρχου Καρδίτσας, αλλά και με την επιλογή στήριξης εκ νέου στο πρόσωπο του Κώστα Αγοραστού για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, εγκαινίασε η ΝΔ την προεκλογική περίοδο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, το βράδυ της Παρασκευής από την Καρδίτσα

Στην εκδήλωση παρέστη ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης που ανακοίνωσε την απόφαση της ΝΔ να στηρίξει για τον Δήμο Καρδίτσας τον Βασίλη Τσιάκο, αλλά και την εκ νέου στήριξη στον Κώστα Αγοραστό.

Η ανακοίνωση έγινε κατά την διάρκεια συγκέντρωσης στο ξενοδοχείο Κιέριον, στην οποία παρέστησαν οι παρακάτω: Λευτέρης Αυγενάκης, Γραμματέας Π.Ε ΝΔ, Κώστας Τσιάρας, Γραμματέας ΚΟ ΝΔ- βουλευτής Καρδίτσας, Ηλίας Γεωργαντάς υπεύθυνος του Τομέας Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κώστας Αγοραστός Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Σπύρος Ταλιαρούδος πρ. Υφυπουργός Παιδείας και Υπεύθυνος Εκλογικού Αγώνα ν. Καρδίτσας και Κώστας Τζανακούλης, πρώην Δήμαρχος Λαρισαίων που αποτέλεσαν το πάνελ της αποψινής εκδήλωσης.

Οι ομιλητές μίλσαν για τηνανάγκη όλη η ΝΔ να στηρίξει τον Βασίλη Τσιάκο και έκαναν έκληση για ενότητα. Μάλιστα, ο κ. Αυγενάκης είπε ευθέως ότι υπάρχουν θέσεις για όλους και έκανε αναφορά σε άλλα δύο στελέχη που εκδήλωσαν την επιθυμία να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι Καρδίτσας.

Φυσικά, η αναφορά αφορούσε τον πρώη Δήμαρχο Καρδίτσας και νυν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Καρδίτσας Κώστα Παπαλό που έχει ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, αλλά και τον επίσης νεοδημοκράτη Κώστα Γκαβογιάννη.

Μάλλον όμως οι προτροπές τους δεν έπιασαν τόπο μιας και ο Κώστας Παπαλός ανακοίνωσε αμέσως μετά την εκδήλωση ότι συνεχίζει τον αγώνα για την διεκδίκηση του δήμου Καρδίτσας.

Την εκδήλωση έκλεισε με σύντομη ομιλία του ο Βασίλης Τσιάκος, με αναφορές στα 44 χρόνια της ΝΔ και ευχαριστίες προς όλους τους παρευρισκόμενους και ιδιαιτέρως στον Κώστα Αγοραστό που όπως είπε είναι μαζί από το 2010 και από την συνεργασία του αποκόμισε πολλές εμπειρίες.

Δεν κάνει πίσω ο Κώστας Παπαλός

Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΝΔ, ο Κώστας Παπαλός με μια λιτή δήλωση, έδωσε το σύνθημα ότι συνεχίζει να είναι υποψήφιος.

Η ανακοίνωση

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Από τα βάθη της καρδιάς μας ευχαριστούμε την Τοπική Κοινωνία της Καρδίτσας, όλους τους συνδημότες μας, απ` όποιο πολιτικό χώρο και αν προέρχονται, για την αγάπη, την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μας δείχνουν

Κώστας Παπαλός

Υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας

ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Αιχμές στελεχών κατά του Κώστα Τσιάρα

Πριν την εκδήλωση στο ΚΙΕΡΙΟΝ, έγινε συνεδρίαση στην ΝΟΔΕ παρουσία Αυγενάκη και Τσιάρα. Εκεί, η πλειοψηφία της ΝΟΔΕ τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας Παπαλού, αλλά απάντηση που πήραν ήταν ότι η απόφαση για την στήριξη του Βασίλη Τσιάκου είναι ειλημμένη.

Στελέχη της ΝΔ, έδειχναν ενοχλημένα από την τρόπο που έγινε η ανακοίνωση και άφηναν αιχμές γα τον Κώστα Τσιάρα καταλογίζοντας του ότι με την ενέργεια αυτή πήγε να κάνει επίδειξη δύναμης και να περάσει το μήνυμα ότι αυτός κάνει κουμάντο στην ΝΔ στην Καρδίτσα.

Αυτό, όμως ίσως φέρει αντίθετα αποτελέσματα μιας και το πρώτο μήνυμα ήταν η απουσία από το πάνελ της εκδήλωσης του προέδρου της ΝΟΔΕ Λάμπρου Τσιούκη και πολλών ακόμη μελών της.

Σε άλλη περίπτωση ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ θα ήταν ο ομιλητής που θα ήταν ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης.

Οι επόμενοι μήνες αναμένονται θερμοί για την τοπική ΝΔ, μιας και ακολουθούν και οι στηρίξεις σε άλλους δήμους, αλλά και η συγκρότηση του ψηφοδελτίου των εθνικών εκλογών, όπου και εκεί γίνεται το έλα να δεις.