Η ΑΛΗΘΕΙΑ, στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης. Αποστέλλεται με email ΔΩΡΕΑΝ

Μένουμε στο σπίτι, για να μην μας κλείσουν στο σπίτι

Γράφει ο Γιώργος Αμβροσίου

Όπως έγραφα και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, τα νέα από το νοσοκομείο Καρδίτσας είναι πολύ θετικά. Τα δείγματα που είχαν σταλεί για έλεγχο, ως ύποπτα για τον Κορωνοϊό, βγήκαν όλα αρνητικά.

Η εικόνα που δείχνει σήμερα ο νομός μας, μιας και είμαστε ο μοναδικός της Θεσσαλίας που δεν έχει επιβεβαιωμένο κρούσμα, πρέπει να μας κάνει αισιόδοξους, αλλά και πολύ προσεκτικούς.

Η εξέλιξη αυτή, έδωσε μια ανάσα σε γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου Καρδίτσας που ζουν την δική τους αγωνία, μιας και είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του “πολέμου”.

Ενώ λοιπόν βλέπουμε ότι όλα πηγαίνουν καλά, ας κάνουμε όλοι από την πλευράς μας ότι είναι σωστό για να μην αφήσουμε την επιδημία να εξαπλωθεί. Ας προστατεύσουμε την οικογένειά μας και κυρίως τους μεγαλύτερους σε ηλικία, όσους έχουν χρόνια προβλήματα και είναι στις ομάδες υψηλού κινδύνου, τον ίδιο μας τον εαυτό.

Σήμερα, το κράτος μας ζητάει να μείνουμε στο σπίτι. Αν δεν το κάνουμε, θα αναγκάσουμε την κυβέρνηση να μας κλείσει στο σπίτι με το ζόρι.

 

Σε όλα αυτά, ένα είναι το δίλημμα για όλους μας.

Μένουμε στο σπίτι, για να μην μας κλείσουν στο σπίτι...

Μένουμε στο σπίτι, διότι μετά θα θέλουμε άδεια από την αστυνομία για να πάμε στο σούπερ μάρκετ ή στο γιατρό.

Μένουμε στο σπίτι, διότι αλλιώς θα ξεχάσουμε πως είναι ακόμη και το πεζοδρόμιο μπροστά στο σπίτι μας.

 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ, στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης

Τις ημέρες αυτές, όλη η ενημέρωση προσπαθούμε να γίνεται από το σπίτι. Το ρεπορτάζ από το τηλέφωνο, εκτός κάποιων εξαιρέσεων.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ παραμένει, στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης. Μπορεί να εκδίδεται σε λιγότερες σελίδες, αλλά δεν διανοηθήκαμε ούτε στιγμή να σταματήσουμε την έκδοση, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι.

Η έντυπη έκδοση της εφημερίδας ΑΛΗΘΕΙΑ, θα προσπαθήσουμε να γίνει από τους συνεργάτες μας, ακόμη και από το σπίτι με τηλεργασία.

Η διανομή θα γίνεται σε ώρα που δεν θα κυκλοφορεί κόσμος στον δρόμο και ο διανομές μας θα λαμβάνει όλα τα μέτρα προστασίας.

Φυσικά, η ιστοσελίδα, ενημερώνεται μόνο από το σπίτι και θα είναι άμεση και σε κάθε στιγμή.

Επίσης, με βίντεο θα καταγράφουμε τις αντιδράσεις και τις συμπεριφορές του κόσμου και θα σας μεταφέρουμε το κλίμα από την πόλη.

Επίσης, η εταιρείας μας αποφάσισε να στέλνει σε όλους όσους μας το ζητάνε, την εφημερίδας ΑΛΗΘΕΙΑΣ σε μορφή PDF στο email σας, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Στείλτε μας το email με ένα μήνυμα στο news@alithianews.gr με την ένδειξη, θέλω να λαμβάνω την ΑΛΗΘΕΙΑ στον υπολογιστή μου.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές, οφείλουμε όλοι μας να είμαστε αλληλέγγυοι.

 

Καλή σας μέρα.