Ηλίας Χατζής – Ανοιχτή επιστολή προς τους κατοίκους της Καρδιτσομάγουλας

  • Κατηγορία: ΑΠΟΨΕΙΣ
  • Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 13:35

Ηλίας Χατζής, τοπικός σύμβουλος Δ.Δ Καρδιτσομάγουλας

Αγαπητοί συγχωριανοί, θέλω πρώτα και πάνω από όλα, κάνοντας την αυτοκριτική μου και μακριά από  αναζήτηση ψήφων (δεν είμαι υποψήφιος πουθενά), να ζητήσω συγνώμη από όλους σας, διότι δεν εκτέλεσα τα καθήκοντά μου από την θέση που μου δώσατε στις εκλογές του 2019(αντιπολίτευση).

Μία δικαιολογία έχω να επικαλεστώ και άλλοι ίσως την δεχτείτε και άλλοι όχι. Αποδεχόμενος την προτροπή αρκετών συγχωριανών μας, να δείξω ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ σε αυτά που  αποφάσιζε η πλειοψηφία, για το καλό του χωριού μας. Εφήρμοσα την προτροπή και μέχρι κεραίας έδειξα ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ και σε αυτά που έγιναν, μη δημιουργώντας κανένα πρόβλημα και για αυτά που δεν έγιναν που θα μπορούσαν να γίνουν. Αποδείχτηκε μέγα λάθος μου. Μετά από τα τελευταία γεγονότα που έγιναν, σας δίνω τον λόγο μου, ότι μέχρι τέλους της θητείας του τοπικού συμβουλίου( 31-12-23), θα ενημερώνεστε για τα πάντα είτε καλά είτε κακά. θα γίνω ο εαυτός μου.

Ξεκινάω από σήμερα 2-10-23. 1. Καλώ τον πρόεδρο του χωριού μας τον κο  Χρυσοβαλάντη Λιάκο  να ενημερώσει δημόσια τους κατοίκους. Τι ποσό έχει εισπράξει, για τα τέσσερα χρόνια της θητείας μας από ΠΑΓΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΜΙΚΡΟΕΡΓΑ ΕΚΑΝΕ με αυτά τα χρήματα( εάν εισπράχθηκαν αυτά τα χρήματα όπως δικαιούται το δημοτικό διαμέρισμα μας , 1-3 πάγιες προκαταβολές τον χρόνο). Ζητάω η ενημέρωση να γίνει τουλάχιστον, δημόσια προς εσάς, αφού την παράταξη μου ουδέποτε την ενημέρωσε όπως και το τοπικό συμβούλιο κατά τις συνεδριάσεις του. Εάν  οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας( 4 του συνδυασμού του, έως την ανεξαρτοποίησης της κας Χονδροπούλου Μαγδας), τότε και αυτοί μπορούν να ενημερώσουν είτε θετικά είτε αρνητικά.

2 Τώρα κε αντιδήμαρχε των έργων και κε  πρόεδρε του ΔΔ που ολοκληρώνετε τα πεζοδρόμια, με την τοποθέτηση πλακιδίων ( 5 ημέρες προ των εκλογών) σας καλώ να διορθώσετε τις κακοτεχνίες και ιδιαίτερα απαιτούνται να κατασκευαστούν  οι ράμπες εισόδου των κατοικιών όπου δεν έχουν κατασκευασθεί. Θέλω να τονίσω ότι υπάρχουν άτομα που χρήζουν ιατρικής βοήθειας και η είσοδος ασθενοφόρου και άλλων οχημάτων είναι αδύνατη. Τούτο μπορεί να έχει και άλλες επιπτώσεις.

Αναμένουμε εξηγήσεις όπου απαιτούνται και έργα όπου πρέπει να γίνουν .

ΧΑΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΔ ΚΑΡΔΙΤΣΟΜΑΓΟΥΛΑΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.