Στις κάλπες η Νέα Δημοκρατία

Εσωκομματικές εκλογές την Κυριακή για την ΝΔ σε όλη τη χώρα με 27.896 νέα εγγεγραμμένα μέλη.

Δύο υποψήφιοι, οι Λάμπρος Τσιούκης και Γιάννης Ντενησιώτης διεκδικούν την θέση του επικεφαλής της ΝΔ στην Καρδίτσα.

Έτοιμοι δηλώνουν στη Νέα Δημοκρατία για τις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής και όπως επισημαίνουν, η συμμετοχή των πολιτών, στη διαδικασία εγγραφής και κατάθεσης υποψηφιοτήτων είναι εντυπωσιακή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η ΝΔ στη δημοσιότητα 155.335 πολίτες κατέβαλαν την ετήσια συνδρομή των 12 ευρώ, αποκτώντας το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι στην επικείμενη διαδικασία με 27.896 πολίτες να γίνονται μέλη της Νέας Δημοκρατίας για πρώτη φορά.

Περισσότερα από τα μισά μέλη ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα των 25-54 ετών, ενώ το 35% αυτών είναι γυναίκες και το 65% άνδρες. Το 46,3% εργάζονται ως μισθωτοί στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, το 13,3% είναι έμποροι και ελεύθεροι επαγγελματίες, το 7,5% είναι εκπαιδευτικοί, το 6,8% εργάζεται στον πρωτογενή τομέα και το 4,4% στην υγεία.

Στις εκλογές αναμένεται να στηθούν 339 κάλπες σε όλη τη χώρα και σε κάθε κάλπη κατά μέσο όρο είναι εγγεγραμμένοι περισσότεροι από 2.500 πολίτες.

Σε περισσότερες από το 60% των ΝΟΔΕ αναμετρώνται δύο ή και περισσότεροι υποψήφιοι για τη θέση του προέδρου, ενώ εκτιμάται ότι το ποσοστό ανανέωσης των μελών των προεδρείων των οργανώσεών θα ξεπεράσει το 50%.

Στην Καρδίτσα

Στην Καρδίτσα τα μέλη της ΝΔ μπορούν να ψηφίσουν σε έξη κάλπες που θα στηθούν:

Καρδίτσα: ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΟΔΕ - ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΥ 2, ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ.

Αργιθέα: Δημοτικό κτήριο του οικισμού Αγορασιάς.

Λίμνη Πλαστήρα: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΛΑΣΤΗΡΑ, ΜΟΡΦΟΒΟΥΝΙ.

Μουζάκι: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Παλαμάς: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΛΑΜΑ, ΗΡ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 12, ΠΑΛΑΜΑΣ.

Σοφάδες: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΟΦΑΔΩΝ, ΚΙΕΡΙΟΥ 64, ΣΟΦΑΔΕΣ.

Δύο οι υποψήφιοι πρόεδροι ΝΟΔΕ

Για την ΝΟΔΕ Ν.Δ. Καρδίτσας οι υποψήφιοι είναι δύο, οι κ.κ. Λάμπρος Τσιούκης και Γιάννης Ντενησιώτης.

Οι υποψήφιοι για επικεφαλής των ΔΗΜΤΟ

ΔΗΜΤΟ Καρδίτσας: Πετεινάρας Γιάννης, Φωτόπουλος Βασίλης

ΔΗΜΤΟ Αργιθέας: Κωνσταντέλος Γιάννης

ΔΗΜΤΟ Μουζακίου: Τσιούφη Ευαγγελία

ΔΗΜΤΟ Λίμνης Πλαστήρα: Ζαρκαδούλας Κων/νος

ΔΗΜΤΟ Σοφάδων: Αλεξίου Κων/νος

ΔΗΜΤΟ Παλαμά: Κωνσταντέλος Αντώνιος

Οι υποψήφιοι για μέλη της ΝΟΔΕ

Δασκαλόπουλος Ευάγγελος

Ελευθερίου Γεώργιος

Ζαχαράκη Μαρία

Καραγιάννη Ευάγγελος

Κoυτής Βάιος

Μπακοπούλου Ελένη

Πολυγένης Ευάγγελος

Τσιγάρας Χρήστος

Τσoυρή - Καραμπινά Μαρία

Τσιρoγιάννης Θεοφάνης

Τσιτσιρίγκας Απόστολος

Τσιτσιρίγκας Ελευθέριος

Φερφυρή Σωτήριος

Φούντας Δημήτριος

ΔΗΜΤΟ Παλαμά (9 θέσεις -9 υποψήφιοι)

Γιαννάκος, Βασίλειος

Γκιουλέκας Νικόλαος

Δεσκάτας Ευάγγελος

Κλησιάρχη Ελένη

Κούτρα-Μπούσδρα Μ.

Λαναράς Σωτ.

Μουτσάνας Σωτ.

Μπαϊμάκης Χρ.

Τζιβένης Σπ.

ΔΗΜΤΟ Καρδίτσας

Γούλας Σερ.

Κονταξής Γεωρ.

Κοντούλης Κων.

Κορκοτάρα Αρ.

Κωνσταντούλα Αθ.

Κωτούλας Ηλ

Μητσοπούλου Μ.

Μουρατίδης Κων.

Νταλντάνη Αικ.

Τασιόπουλος Ηλ.

Φιλίππου Μιλτ.

ΔΗΜΤΟ Σοφάδων

Αγγελόπουλος Βασιλ.

Αναγνωστόπουλος Σερ.

Γιαννακός Γεωρ.

Κεφαλάς Απ.

Μίσσας Αθ.

Σακκάς Κων.

Στέρρος Αθ.

Τουλιάς Απ.

Φλωρογούλα Μ.

ΔΗΜΤΟ Μουζακίου

Γερμανoς Γεωρ.

Ευαγγέλου Ευθ.

Κωστόπoυλος Βασιλ.

Κωτίνας Σωκ.

Μπαλατσός Αθ.

Τασιούλης Ευαγ.

Φούντας Γεωρ.

ΔΗΜΤΟ Λίμνης Πλαστήρα

Θυμιόπουλος Σερ.

Κατσιγιάννης Απ.

Κοντοχρήστος Γεωρ.

Κουτρoμάνος Βασιλ.

Κρικέλης Δημ.

Μανώλης Παν.

Μηλίτσης Δημ.(Αλ)

Μηλίτσης Δημ.(Π)

Σακελλαρίου Κων.

ΔΗΜΤΟ Αργιθέας

Κατσινούλας Θεοδ.

Κωφού Αικ.

Λαμπρακάκη Μαρίνα

Μπακογιάννης Θεοφ.

Νικoλάου Παν.

Πούπης Δημ.

Τσιάκαλος Αναστ.

Τσιβόλας Κοσμάς

Χύτας Γεωρ.

Ανακοίνωση της ΔΗΜ.ΤΟ. Αργιθέας

Ο πρόεδρος και τα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ. Αργιθέας ευχαριστεί τα δεκάδες μέλη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του κόμματος μας να συμμετέχουν στις εσωκομματικές εκλογές οι οποίες θα λάβουν την Κυριακή 13ης Μάιου από 9.00 π.μ. έως 19.00 μ.μ. στο δημοτικό κτήριο του οικισμού Αγορασιάς.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους.

Για τη ΔΗΜ.ΤΟ. Αργιθέας

Ο πρόεδρος

Ιωάννης Β. Κωνσταντέλλος

Μήνυμα του Λάμπρου Τσιούκη

Φίλες και φίλοι,

η οριστικοποίηση των εκλογικών καταλόγων σε όλη την Ελλάδα σηματοδοτεί την ενεργό συμμετοχή των πολιτών στην προσπάθεια που κάνει η Νέα Δημοκρατία να αλλάξει σελίδα η πατρίδα μας και να απαλλαχθεί από τις επικίνδυνες πολιτικές.

Η δραστηριοποίηση των χιλιάδων μελών της παράταξής μας, σηματοδοτεί ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία, με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και το κοινό καλό.

Η συμμετοχή και η μαζικότητα ανθρώπων που εκπροσωπούν όλους τους χώρους της κοινωνίας μας και το αίσθημα τους για προσφορά στην προσπάθεια που καταβάλει ο πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι αυτό που ακριβώς με προτρέπει να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση τους.

Στο Νομό και την πόλη μας η προσπάθεια ανανέωσης και συμμετοχής παλαιών και νέων μελών ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η ενεργοποίηση και συμβολή του κόσμου, μας ωθεί να συνεχίσουμε την επόμενη μέρα των εκλογών ενωμένοι και προσηλωμένοι στο έργο μας.

Σύντομα θα κληθούμε να αναλάβουμε τις τύχες της χώρας και για αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Οι καιροί ου μενετοί . Την επομένη των εκλογών δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, όλοι μαζί ριχνόμαστε στη μάχη κόντρα στο λαϊκισμό και τις ζημιογόνες πολιτικές της κυβέρνησης.

Επιθυμία μας είναι μια Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή των πολλών, που δίνει φωνή στον ανώνυμο Νεοδημοκράτη, που δίνει την ευκαιρία στους νέους ανθρώπους να τολμούν και να διεκδικούν για τον τόπο τους. Συνεχίζουμε το έργο μας για ανανέωση και ριζικές αλλαγές στην λειτουργία της Νομαρχιακής Οργάνωσής μας, με διαφάνεια, αξιολόγηση, ενότητα και πολιτική παιδεία. Πιστεύουμε και εργαζόμαστε για μια Ν.Ο.Δ.Ε. που κάνει οργανωμένο διάλογο με την κοινωνία, που ενθαρρύνει τον πολίτη να συμμετάσχει ενεργά στην παραγωγή πολιτικής. Θέλουμε μια Ν.Ο.Δ.Ε που δίνει την ευκαιρία στα μέλη της να παρεμβαίνουν , να προτείνουν και να διορθώνουν.

Όλα αυτά μπορούν και θέλω να γίνουν με εσωκομματική δημοκρατία και διαφάνεια.

Για να υλοποιήσουμε το έργο, και να γίνουν οι αξίες μας κυρίαρχες χρειάζεται συνεχείς και διαρκή προσπάθεια από όλους. Μπορούμε να πετύχουμε, αρκεί να τα καταφέρουμε να μπολιάσουμε το πολιτικό σύστημα με ανανεωμένες ιδέες.

Ο κόπος και ο χρόνος που αφιερώσαμε στην Νομαρχιακή μας Οργάνωση απέδωσε καρπούς. Καταφέραμε η ΝΟ.Δ.Ε Ν. Καρδίτσας να αποτελεί μια από τις δυναμικότερες οργανώσεις στην Ελλάδα. Σας καλούμε την Κυριακή στις 13ης Μαΐου να προσέλθετε μαζικά στην εκλογική διαδικασία τιμώντας όλους τους υποψηφίους. Σε προσωπικό επίπεδο ζητώ με την ψήφο σας να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, ώστε με εμπειρία, οργάνωση και όρεξη να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, με τα άξια στελέχη μας αλλά και όλους μαζί μέχρι τη νίκη.

Με εκτίμηση

Λάμπρος Θ. Τσιούκης

Υποψήφιος Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Ν. Καρδίτσας

 

Δήλωση του Ιωάννη Ντενησιώτη

Φίλες και Φίλοι,

Από την ημέρα της εκλογής του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να ανοίξει τις πόρτες της Νέας Δημοκρατίας Να ανοίξει μια νέα σελίδα στην Παράταξη, με μπροστάρηδες τις νέες και τους νέους.

Τους άξιους και καταξιωμένους επιστήμονες, αλλά και τους ανθρώπους της αγοράς και της παραγωγής. Τους εργαζόμενους που καθημερινά δίνουν τον δικό τους αγώνα στη βιοπάλη αλλά και εκείνους που έπεσαν θύματα της βαθιάς οικονομικής κρίσης, χάνοντας την θέση εργασίας τους. Τους Έλληνες της ελληνικής περιφέρειας που αγωνιούν για το παρόν, αλλά δεν έχουν χάσει τις ελπίδες τους για το μέλλον.

Στις 13 Μαΐου, οι Νεοδημοκράτες και οι Νεοδημοκράτισες καλούμαστε να γράψουμε το δικό μας κεφάλαιο στην ιστορία της Παράταξης, δικαιώνοντας τις προσδοκίες όσων πιστεύουν ειλικρινά, ότι οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα από τη στασιμότητα και την οπισθοδρόμηση. Τις ελπίδες εκείνων που πιστεύουν ότι έχουμε το δικαίωμα να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον.

Με αφοσίωση στο όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποφάσισα να ανταποκριθώ με όσες δυνάμεις διαθέτω στο ειλικρινές κάλεσμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, και να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των Νεοδημοκρατών του Νομού μας με την συμμετοχή μου στις εκλογές για τη ΝΟΔΕ Καρδίτσας.

Γιατί πιστεύω βαθιά ότι στις 13 Μαΐου, η Νέα Δημοκρατία και Η ΝΟΔΕ Καρδίτσας μπορούν να γυρίσουν σελίδα.

Με όρεξη και αφοσίωση στις προτεραιότητες του τόπου μας.

Επενδύοντας στις γνώσεις και τις εμπειρίες από την πραγματική ζωή.

Με ειλικρινή σύνθεση απόψεων και συνεργασία ανάμεσα στα στελέχη που παραδοσιακά στηρίζουν την Παράταξη μας και εκείνους που συνασπίζονται καθημερινά στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επόμενη μέρα της Πατρίδας μας.

Αξίζουμε καλύτερα, γι’ αυτό την μάχη της 13ης Μαΐου, την δίνουμε ενωμένοι, όλοι μαζί.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Ντενησιώτης του Ηλία

Μαθηματικός , MSC