Να γίνει γρήγορα το κλειστό...

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 18:19

Κώστας Αγοραστός και Βασίλης Τσιάκος, επισκέφτηκαν το εργοτάξιο του κλειστού γυμναστηρίου και ζήτησαν να ολοκληρωθεί το έργο όσο ποιο γρήγορα γίνεται μιας και τα χρήματα είναι εξασφαλισμένα...

Την γρήγορη ολοκλήρωση του έργου κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου της Καρδίτσας, ζήτησαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, κατά την επίσκεψή τους στο εργοτάξιο του έργου.

Οι δύο άντρες, επισκέφτηκαν το έργο και επιθεώρησαν τις εργασίες κατασκευής που μετά την τοποθέτηση της στέγης, η κατασκευή του μπήκε στην τελική ευθεία.

Ο Κώστας Αγοραστός σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ, δήλωσε ότι το έργο μπορεί σε ένα χρόνο από σήμερα να έχει παραδοθεί για χρήση στον λαό της Καρδίτσας και κάλεσε τον εργολάβο να επισπεύσει τις εργασίες μιας και τα χρήματα είναι εξασφαλισμένα και είναι εγγεγραμμένα στον προϋπολογισμό της περιφέρειας.

Ακόμη, ο περιφερειάρχης έκανε γνωστό ότι το έργο πέρασε πλέον από πλευράς χρηματοδότησης στην περιφέρεια μιας και δεν υπήρχε δυνατότητα να συνεχισθεί μέσω της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ή μέσω ΕΣΠΑ. Μάλιστα, αυτή την στιγμή, είναι το μοναδικό κλειτό που κατασκευάζετε σε όλη τη χώρα.

Όταν ρωτήθηκε για την πορεία των εργασιών, απάντησε ότι δεν μπορεί να μπει σε λεπτομέρειες διότι η επίβλεψη του έργου έχει παραμείνει στον Δήμο Καρδίτσας.

Αναφορά έγινε και στην χρηματοδότηση και ανέφερε ότι μέχρι στιγμής η περιφέρεια έχει πληρώσει από δικά της χρήματα 4.117.000 ευρώ και το συνολικό κόστος είναι 7.025.000 ευρώ.